Všechny aktuality
Důležité
Aktivity školy
Strojaři
Elektrotechnika
Polygrafie
Informatika
Úvodní stránka/Aktivity školy, Polygrafické obory/Žáci naší školy získali prestižní stipendia od firmy Cardbox Packaging, s.r.o.

Žáci naší školy získali prestižní stipendia od firmy Cardbox Packaging, s.r.o.

Dne 6. března 2024 společnost Cardbox Packaging, s.r.o., přední mezinárodní firma v oblasti výroby kartonových obalů, ocenila naše žáky za jejich vynikající studijní a praktické výsledky. Oceněni byli stipendii a pro některé z nich se tím otevřela i možnost budoucí spolupráce přímo s touto renomovanou společností.

Někteří z našich žáků již v minulosti našli uplatnění ve firmě Cardbox Packaging, s.r.o., díky úzké spolupráci mezi školou a společností. Tato užitečná spolupráce má dlouhodobě pozitivní dopad na odborný rozvoj žáků v oboru. V letošním školním roce byla dvěma nejlepším nabídnuta stáž v rakouské pobočce firmy.

Ocenění stipendii není pro naše žáky pouze finanční odměnou, ale také podnětem, aby pokračovali s maximálním nasazením ve studiu a dosahovali vynikajících výsledků. Firmě Cardbox Packaging, s.r.o., děkujeme za podporu a investici do budoucnosti mladých lidí. Věříme, že tato spolupráce bude i nadále přinášet mnoho příležitostí pro rozvoj našich žáků
a posilovat propojení mezi teorií a praxí na naší škole.

Bc. Jana Šarmanová

Publikováno: 14.3.2024|Kategorie: Aktivity školy, Polygrafické obory|