Všechny aktuality
Důležité
Aktivity školy
Strojaři
Elektrotechnika
Polygrafie
Informatika
Úvodní stránka/Aktivity školy, Informace školy/Slavnostní předání stroje po generální oprave SPŠP Zlín

Slavnostní předání stroje po generální oprave SPŠP Zlín

V předvánočním období loňského roku se uskutečnilo příjemné setkání v prostorách firmy Tajmac – ZPS za přítomnosti generálního ředitele pana Michele Taiariola a vedoucí personálního odboru Ing. Jany Šatánkové. Ze Střední průmyslové školy polytechnické byli přítomni ředitel školy Ing. Bc. Jiří Charvát a zástupkyně ředitele pro praktické vyučování paní Petra Entová.

Účelem setkání bylo převzetí vícevřetenové vrtačky, na které nám firma v uplynulém roce provedla na vlastní náklady generální opravu. Je to dárek hlavně pro žáky školy, jež budou v hojné míře využívat ve výuce odborného výcviku. Celková hodnota této opravy činila 290 400,- Kč. Hlavní zásluhu na provedení opravy měl Výrobní ředitel divize Automaty pan Carlo Rota a Technický manager divize Automaty Ing. Antonín Mlčoch. Poděkování samozřejmě patří všem pracovníkům těchto divizí, kteří se na této opravě podíleli.

Na setkání se hovořilo o další vzájemné spolupráci. Ze strany firmy Tajmac-ZPS se jedná o další generálku stroje v letošním roce, nákup montérek žákům prvních ročníků a nemalá prospěchová stipendia. Předání těchto stipendií v únoru 2017 bude spojeno i s výběrem žáků prvních ročníků do dalšího stipendijního programu a následné praxi ve firmě.

Doufáme, že tato spolupráce se bude nadále úspěšně rozvíjet a povede k získání nových žáků školy a nových pracovníků firmy.

Zároveň děkujeme zaměstnancům firmy za vstřícný přístup k našim žákům v rámci odborného výcviku, což se odráží na spokojenosti žáků s prací ve firmě. Do Nového roku přejeme všem pevné zdraví, osobních a pracovních úspěchů.

Ing. Bc. Jiří Charvát
ředitel školy

Bc. Petr Málek
vedoucí učitel OV

img_9914 img_9931 img_9944

Publikováno: 9.1.2017|Kategorie: Aktivity školy, Informace školy|