Všechny aktuality
Důležité
Aktivity školy
Strojaři
Elektrotechnika
Polygrafie
Informatika
Úvodní stránka/Aktivity školy, Informace školy/Informace k zájezdu do Francie

Informace k zájezdu do Francie

FRANCIE 2020 >> FRANCIE 2021

Plánovaný poznávací zájezd Francie 2020 je s ohledem na současnou mimořádnou situaci v souvislosti s koronavirem odložen na jaro 2021. Předpokládaný termín 30. 3. – 4. 4. 2021.

Tento velikonoční termín, kdy žáci zameškají jeden, případně jeden a půl vyučovacího dne, je vhodný i pro žáky končících ročníků. Neměl by je ohrozit při přípravě ke zkouškám.

V příloze je scan dokumentu obdrženého od poskytovatele ubytování ve Francii (řetězec hotelů  Ibis), o potvrzení Voucheru  v částce 4000 Euro. Na tu byly použity vybrané zálohy od zájemců o účast na zájezdu.

Pro informaci – zájezd byl původně plánován na letošní začátek května. Hned na počátku koronakrize, kdy jsme nechtěli žáky vystavit riziku na zdraví, či životě), jsme raději požádali o přeložení na 20. září.

Nicméně v současném období se jeví jako nejbezpečnější využít délku nabízeného voucheru a zvolit nejlepší termín příštího jara. Zároveň tímto nepřijdeme o žádné storno.

Těšíme se na uskutečnění tohoto velmi zajímavého poznávacího zájezdu. Zeměkoule se koronavirem nepřestane točit a samozřejmě plánujeme pokračovat v aktivitách, také patří k životu střední školy.

Pokud bude bezpečno, společně vyrazíme za poznáním a dobrodružstvím.

Ing. Jiří Charvát, ředitel školy

Avignon

Publikováno: 22.5.2020|Kategorie: Aktivity školy, Informace školy|