Všechny aktuality
Důležité
Aktivity školy
Strojaři
Elektrotechnika
Polygrafie
Informatika
Úvodní stránka/Důležité, Informace školy/Vyúčtování zůstatku – maturanti + ostatní strávníci

Vyúčtování zůstatku – maturanti + ostatní strávníci

VYÚČTOVÁNÍ

INFORMACE-MATURANTI+OSTATNÍ STRÁVNÍCI

Vyúčtování zůstatku – maturanti z Gymnázia a JŠ Zlín – žáci, kteří v letošním roce maturují, mohou již nyní požádat o vyúčtování stravování a o vrácení zůstatku na kontě na e-mailu: eva.divokova@spspzlin.cz (do e-mailu prosím uveďte jméno, příjmení a datum narození strávníka).

Vyúčtování zůstatku – maturanti a učni ze SPŠP-COP – žáci a učni, kteří v letošním roce maturují nebo ukončují školu učňovskými zkouškami mohou již nyní ukončit stravování v kanceláři č.203 na Domově mládeže 1 (v pracovní dny 8-12 hod.), kde vrátí stravovací kartu (v případě vrácení nepoškozené a funkční karty se vrací k zůstatku záloha 200,– Kč na kartu) a teprve pak proběhne vyúčtování.

Vratka přeplatku – ostatní strávníci – výjimečně lze v tomto školním roce již nyní požádat o vratku přeplatku za stravné na e-mailu: eva.divokova@spspzlin.cz (do e-mailu prosím uveďte jméno, příjmení a datum narození strávníka).

Všechny zůstatky na kontě jsou vždy posílány na číslo bankovního účtu, ze kterého jsou zálohy na stravování placeny.
Nevyžádané zůstatky budou automaticky převedeny do dalšího školního roku.

INFORMACE-UBYTOVANÍ ŽÁCI DM1+DM2

Vratka přeplatku – ubytovaní DM1+DM2 – žáci, kteří budou ubytováni i v následujícím školním roce a chtějí vrátit zůstatek na kontě nebo část mohou toto výjimečně řešit již nyní na e-mailu: eva.divokova@spspzlin.cz (do e-mailu prosím uveďte jméno, příjmení a datum narození strávníka) nebo na tel.: 577 314 024.

Vyúčtování zůstatku – úplné ukončení ubytování je možné pouze formou ODHLÁŠKY, která je k dispozici u příslušného vychovatele, pod kterého ubytovaný student spadá. Vyúčtování konta probíhá až po odevzdání řádně vyplněné a podepsané odhlášky v kanceláři č.203-účetní-Divoková Eva v budově DM1.

Všechny zůstatky na kontě jsou vždy posílány na číslo bankovního účtu, ze kterého jsou zálohy na ubytování a stravování placeny.
Nevyžádané zůstatky budou automaticky převedeny do dalšího školního roku.

Publikováno: 14.5.2020|Kategorie: Důležité, Informace školy|